Doporučené nabídky (1)
Podobné produkty
Recenze
- celkem jednoduchá montáž
- více velikostí adaptérů do různých šířek vidlice
- umístěn celkem vysoko, takže bahno chytá i rám kola (ale to je vlastnost všech těchto typů blatníků)
- sice nevypadává, ale dá se s ním volně otáčet, i když mám adaptér správné velikosti
- vepředu možná až moc dlouhý, trochu se mi "hádal" s lanovodem přední brzdy
, zakoupeno v Moolbike
Doporučuje produkt
Pevnější než ten minulý. Super design!
, zakoupeno v Bike-Eshop.cz
Doporučuje produkt
, zakoupeno v KOSTKA - kolobka, s.r.o.
Všem doporučuji
Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Zadní blatník BBB MTB Protector je vhodný pro horská (MTB) kola o rozměru 26" a také silniční kola o rozměru 28". Umožňuje snadnou instalaci na sedlovku pomocí rychloupínacího systému BBB RingFix. Kompozitový materiál, ohebné konce. Speciální geometrie pro ještě lepší ochranu před blátem a vodou.
- zadní blatník pro horská (MTB) kola
- navržený pro kola o velikosti 26" (šířka pláště až 65 mm)
- rychloupínací držák BBB RingFix
- průměr sedlovky 25.0 - 57.3 mm
- kompozitový materiál
- ohebné konce
- speciální geometrie pro ještě lepší ochranu před blátem a vodou
- snadná instalace
- hmotnost: 228 gramů
- barva: černá/šedá
KOMPOZITOVÝ MATERIÁL Pevný, trvanlivý a navíc lehký materiál. Nezlomí se vlivem odlétajícího štěrku ani častým používáním.
DRŽÁK BBB RINGFIX Rychloupínací držák pro vybrané blatníky BBB. Snadná montáž na sedlovou trubku o průměru 25.0 - 57.3 mm.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- -ne
- -snadná montáž
- -design
- -ne
- na mem 26" MTB super. Splnuje ucel a dobre vypada. Kloubova nastaveni nabizejí variabilní nastavení
- blatník - splnuje co ma
- kvalitní
- Super blatník za skvělou cenu.Snadná montáž,ohebné konce jsou super.Na kole vypadá moc dobře.
, zakoupeno v Bike-Eshop.cz
Doporučuje produkt
-zakoupil jsem ho kvůli designu, perfektně vypadá na horském kole
-splňuje svůj účel na 100%
-doporučil bych tento produkt
-perfektní na horské kolo
- výše uvedené důvody
Doporučuje produkt
vyborný blatník za skvelou cenu
doporucuji
, zakoupeno v Moolbike
Doporučuje produkt
Pevnější než ten minulý. Super design!
, zakoupeno v KOSTKA - kolobka, s.r.o.
Všem doporučuji
Doporučuje produkt
Blatník doporučuji.Pro běžného cyklistu, který jezdí pro zábavu,práce.Blatník vyzkoušený na normální cestě + v terénu.Zabraní všemu co odletí z pláště drží na místě i když je terén hodně hrbolatý.